به گزارش پایگاه خبری اخبار مهولات، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستانهای تربتحیدریه، مهولات و زاوه با اشاره اینکه یکی از برنامههای وزارت بهداشت، برگزاری پویش « نه به تصادف! » است و این پویش از ابتدای اسفند تا ۲۰ فروردین برگزار میشود، اظهار کرد: متاسفانه سالانه حدود ۲۰ هزار فوتی در حوادث تصادف کشور است و به عبارتی روزانه ۵۵ نفر در کشور در حوادث جادهای فوت میکنند و این آمار غمانگیز اهمیت و توجه به « پویش نه به تصادف » را بیش از پیش میکند.
سجاد رحیمی با بیان اینکه آمار فوتی سالانه حوادث کشور به اندازهی کل فوتی جنگ است و این حاکی از بین رفتن سرمایه انسانی جامعه است، افزود: حدود ۷۰ درصد تصادف در جادهها رخ میدهد و در این خصوص باید دستگاههای ذیربط به نقاط حادثهخیز توجه کنند.
وی با یادآوری این مطلب که خطای انسانی و خودرو از دیگر عواملی است که در تصادفات نقش زیادی دارند، متذکر شد: یکی از عواملی که نقش مهمی در کاهش تصادف دارد، موضوع « فرهنگسازی » است و در این حوزه مهم و خطیر، رسانهها نقش بسزایی دارند.
رحیمی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۳۰ درصد فوتی تصادفات در بیمارستان انجام میشود، مدیریت دقیق در حوزه مدیریت بیمارستانی نیز میتواند نقش مهمی در آمار فوتی تصادف داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در پایان با تاکید بر اینکه در ۵ سال اخیر بیش از ۱۲ هزار حادثه تصادف در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه رخ داده است، خاطرنشان کرد: از ابتدای فروردین ماه تا آغاز اسفند ۱۴۰۴ نیز در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه که شامل شهرستانهای تربتحیدریه، مهولات و زاوه میشود؛ بیش از ۶۳ هزار تماس با اورژانس گرفته شده که بیش از ۱۷ هزار مورد منجر به اعزام به آمبولانس شده است و در این مدت نیز متاسفانه شاهده بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مورد تصادف بودیم که ۱۸۰۴ مورد مربوط به حوزه تربتحیدریه، ۳۶۲ مورد تصادف در حوزه مهولات و ۲۷۰ مورد نیز مربوط به شهرستان زاوه بوده و این حوادث نزدیک به ۴ هزار مصدوم برجای گذاشته است که ۲۷۳۳ مصدوم در سطح شهرستان تربتحیدریه ، ۷۹۱ مصدوم در سطح شهرستان مهولات و ۴۶۵ مصدوم مربوط به حوزه استحفاظی شهرستان زاوه است.
انتهای پیام//